HP LaserJet 5200

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Imprimanta HP LaserJet 5200 de mare capacitate A3 vă oferă o imprimare clară, de înaltă calitate, de mare format. Face față cu ușurință tuturor tipurilor de hârtie și plicuri cu greutăți diferite, permițându-vă să creați proiectul de care aveți nevoie. Imprimanta poate fi conectată și configurată cu ușurință la rețea utilizând HP Web Jetadmin. Este proiectată pentru a răspunde nevoilor de tipărire de la doi până la zece utilizatori.

Dacă sunteți în căutarea unei imprimante laser care să poată gestiona un format mare A3 fără a ocupa prea mult spațiu, HP LaserJet 5200 este soluția profesională potrivită. Poate imprima până la 35 de pagini pe minut, oferă rezoluții de până la 1200x1200, iar memoria RAM poate fi extinsă până la 512 MB. Mai presus de toate, este un model dovedit și de încredere, care poate gestiona cu ușurință și fără complicații inutile toate sarcinile pentru care este proiectat.

Dacă nu aveți nevoie să imprimați pe un format mare A3, este posibil să vă fie mai potrivită o altă imprimantă HP de înaltă capacitate renovată. Imprimantele cu laser pentru uz personal HP sunt disponibile pentru imprimare în volum mai mic.