HP LaserJet 4015

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Imprimanta de format mare HP LaserJet P4015 corespunde cerințelor de securitate și viteză ale companiilor mijlocii și mari. Cu serverul de imprimare HP Jetdirect încorporat, puteți tipări rapid și sigur de la un computer la distanță. Pe lângă opțiunile standard de securitate, vă permite, de asemenea, să profitați de soluții de securitate ale terțelor părți sau puteți pur și simplu să selectați folderul, să introduceți codul PIN și să imprimați documentele pe care nimeni altcineva nu le poate accesa. În control vă va ajuta un afișaj grafic de patru linii practic. Cu accesorii suplimentare și extensii, puteți personaliza imprimanta pentru a se potrivi nevoilor dvs. - ca de ex. alimentator de hârtie de până la 1500 de coli, posibilitatea de completare duplex, imprimare pe plicuri și multe altele.

Puteți imprima până la 1200 dpi. Puteți imprima până la 225.000 de pagini pe lună, cu până la 52 de pagini pe minut. Disponibilă în versiunile P4015n, P4015dn, P4015tn și P4015x.

Dacă această imprimantă nu vi se potrivește, încercați să căutați o altă imprimantă de mare capacitate din oferta noastră. Dacă doriți să copiați și să scanați, una dintre imprimantele multifuncționale vă va satisface cu siguranță nevoile. Alte imprimante refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Imprimante refurbished.