HP LaserJet 3015

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

O imprimantă HP Laser Jet P3015 refurbished este soluția perfectă pentru oricine a fost mulțumit de populara imprimantă laser ieftină HP Laser Jet P2015, dar are nevoie de un model mai nou și mai puternic. Comparativ cu predecesorul său, LaserJet P3015 este mai bună din toate punctele de vedere, cu excepția dimensiunii și a prețului. Deși greutatea sa este mai mică, aceasta ocupă puțin mai mult spațiu în birou. În comparație cu imprimantele de mare capacitate, este totuși compactă și potrivită pentru utilizarea pe un birou lângă un calculator. Prețul de vânzare este în mod natural puțin mai mare, în funcție de prețul de fabricație.

Avantajele și îmbunătățirile modelului HP LaserJet P3015 față de predecesorul său P2015 sunt clar mai mari decât cele două dezavantaje menționate mai sus. Acestea includ viteze de imprimare de până la 40 de pagini pe minut, prima pagină în 7 secunde, sarcină lunară maximă semnificativ mai mare, design mai ușor și modernizări generale ale componentelor. Pe scurt, îmbunătățiri în direcții importante, așa cum ne-am aștepta în mod firesc de la un model mai nou.

Dacă aveți o experiență bună cu modelul precedent, dar nu o puteți obține într-o versiune cu o placă de rețea și un duplex, care este cea mai populară și, prin urmare, cu disponibilitate scăzută, încercați să treceți la o imprimantă laser mai nouă, și anume HP LaserJet P3015. Veți înțelege pe deplin că, merită să investiți în inovații.

Video