HP LaserJet 2015

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Imprimanta HP LaserJet P2015 este livrată de la producător în mai multe variante. Versiunea de bază P2015 (CB366A) include un alimentator de bază manual de 50 de foi și o tavă de intrare fixă de 250 de coli și un conector USB standard pentru conectarea la un computer sau laptop. Versiunea superioară P2015D (CB367A) este în plus completată față de prima versiune cu un duplex automat situat în interiorul imprimantei. A treia versiune este P2015DN (CB368A), care pe lângă P2015D are o placă de rețea cu conector RJ45. După experiența noastră, această variantă este cea mai populară în rândul clienților și de aceea am vândut peste 2000 de bucăți din acest model. Cea mai recentă versiune, și cea mai superioară este modelul P2015x (CB369A). Acest model se bazează pe varianta anterioară și este suplimentată și cu o tavă suplimentară (Q5931A) cu o capacitate de 550 de coli. Trebuie adăugat că, tava suplimentară din versiunea 2015x poate fi folosită și la alte modele, ceea ce este foarte frecvent. Aceste accesorii pot fi găsite în eshop-ul nostru în configuratorul modelului respectiv.

Toate versiunile de mai sus au parametri asemănători. În primul rând este vorba despre capacitatea tăvii de ieșire de 125 de coli, un alimentator spate pentru un tip special de suport de imprimare și memoria de bază de 32 MB care poate fi extinsă la 288 MB cu module suplimentare.

Fiecare imprimantă este evaluată de noi și din perspectiva consumabilelor. HP LaserJet 2015 funcționează cu toner Q7553A (3.000 de pagini tipărite) și Q7553X (7000 de pagini tipărite). Aceasta nu este o capacitate amețitoare, dar, datorită utilizării masive a acestui model, există o mare varietate de producători alternativi care produc masiv aceste tipuri de toner. Așadar, considerăm prețul rezultat ca fiind foarte atractiv.

HP LaserJet P2015 este de obicei prezentată ca o imprimantă mică pentru uz personal, corespunzând unei încărcări lunare recomandate de 3.000 de pagini și o sarcină maximă de 15.000 de pagini pe lună. E adevărat că, aceste valori nu corespund cerințelor obișnuite pentru imprimantele mari de rețea.

În biroul nostru am folosit această imprimantă timp de aproximativ 3 ani și trebuie să spun că, producătorul a făcut o treabă foarte bună. Nu am avut nicioadată nici o singură defecțiune și nu a fost necesară nici o întrerupere a lucrului (cu excepția timpului necesar pentru înlocuirea tonerului). Imprimanta a fost încărcată cu un număr relativ mare de documente pe care le-a primit prin rețea de la mai multe stații de calculator. Conform afirmațiilor din alineatul anterior, vă putem recomanda cu mare încredere imprimanta nu numai pentru uz personal, ci și pentru companiile mici și mijlocii, precum și oriunde aveți nevoie să imprimați din mai multe stații și nu doriți să cheltuiți mult pe o imprimantă de rețea HP LaserJet 5200DTN mare.

Unul dintre avantajele incontestabile ale acestui model este designul său compact în formă de cub, cu dimensiuni de 350 x 362 x 256 mm și o greutate relativ mică de 11 kg pentru o manevrare mai ușoară.

O fiabilitate ridicată în funcție de experiența noastră personală este confirmată și de rezultatul monitorizării numărului de reclamații, care la modelul HP 2015 este în jur de 0,06%.