KNTBBAT2505

Garanția rezistenței bateriei existente 2 oră și de 30 minute (se aplică la o încărcare normală de birou la momentul vânzării, M6700/M6800)

KNTBBAT2505

KNTBBAT2505

Garanția rezistenței bateriei existente 2 oră și de 30 minute (se aplică la o încărcare normală de birou la momentul vânzării, M6700/M6800)

Produsul nu mai este pe stoc
Puteți alege dintre alte produse similare
Configurare, descriere, parametri ...
Descriere
Parametri
Recenzii (0)

Bateriile cu care sunt livrate laptopurile noastre sunt testate și complet funcționale. Înainte obișnuiam să verificăm în mod automat starea și capacitatea curentă a bateriilor, dar cerințele reale ale utilizatorilor sunt diferite. Presupunem că vă interesează cât de mult rezistă real să funcționeze laptopul cu o baterie complet încărcată, nu o valoare teoretică care poate să nu reflecte starea reală.

De aceea, facem testări încărcând și descărcând bateriile la 5%.
În acest scop, utilizăm un software special dezvoltat direct pentru nevoile noastre. Toate acumulatoarele care nu au cel puțin 60 de minute de funcționare sunt aruncate.

Durata medie de viață a bateriei pe care o primesc clienții de la noi este cuprinsă între una și două ore. Dacă clientul plătește suplimentar pentru garanția de funcționare a bateriei 2 oră și 30 de minute, acesta are garanția, că durata de viață a bateriei va fi de cel puțin 2 oră și 30 minute în momentul livrării. Prin setarea corectă a sistemului de operare modern, se poate obține o durată de viață dublă a bateriei.

Această baterie este potrivită pentru laptop-urile Dell Precision M6600, M6700, M6800.

Parametri tehnici

Recenzii -

Rating mediu
0
Statistici de evaluare a produsului
0% (0)
0% (0)
0% (0)
0% (0)
0% (0)

Evaluările produsului Optiplex 7010 reflectă doar opiniile și experiențele subiective ale utilizatorilor.

Evaluările produsului Optiplex 7010 ar putea să nu corespundă opiniei vânzătorului Technimax s.r.o.

Dacă aveți experiență cu acest produs, vă rugăm să introdecuți evaluarea mulțumim.

Documente de descărcat

Denumire Tip Mărimea Promoție