Dell Venue 11

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Nu trebuie să vă adaptați la tableta Dell Venue 11 pentru că aceasta se adaptează la nevoile dvs. Permite moduri flexibile de lucru - datorită componentelor puternice și conectivității, aceasta poate fi utilizată ca o tabletă tactilă clasică, chiar și cu un stylus pentru o lucrare mai precisă, dispozitivul mai poate fi conectat la cover cu un suport și o tastatură, ceea ce face din acesta un laptop compact sau puteți utiliza o stație de andocare pentru a conecta la acesta monitoare LCD externe și o tastatură cu mouse formând astfel un nou dispozitiv de lucru a cărui bază va fi tableta Dell Venue 11.

Tabletele Dell Venue 11 Business sunt concepute pentru a funcționa într-un mediu de afaceri, care se reflectă și în sistemul lor de operare, Windows clasic x86. Aceasta înseamnă că, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la incompatibilitatea cu aplicațiile sau alte dispozitive din rețeaua dvs. corporativă. Cu camere integrate, un display Full HD de 10,8" și un sunet premium, puteți efectua cu ușurință apeluri și conferințe video. Procesorul Intel Core din a 4-a generație într-o versiune eficientă din punct de vedere energetic asigură o funcționare lină și o durată de viață lungă a bateriei. Pe scurt, hardware-ul este atent selectat pentru o muncă eficientă și în afara spațiului de lucru.

Video