Dell Precision T7910

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Cea mai înaltă serie de stații de lucru, Dell Precision T7910, vă oferă o combinație unică de performanță extremă și fiabilitate maximă. Certificarea ISV asigură compatibilitatea și funcționalitatea perfectă cu instrumentele profesionale de la Adobe, Autodesk și altele.

Dell Precision T7910 permite utilizarea a până la două procesoare Intel Xeon cu 22 de nuclee pentru cele mai complexe calcule. Fiecare procesor are 8 sloturi DIMM pentru RAM DDR4, astfel încât putem instala până la 1 TB de RAM în 16 sloturi pentru configurații cu procesor dublu. RAM este un tip ECC care verifică și corectează erorile modulelor de memorie pentru a menține o stabilitate ridicată a sistemului. Datorită sursei de alimentare extrem de puternice de 1300W, putem instala până la 3 plăci grafice în Precision T7910, de obicei nVidia Quadro sau AMD FirePro. Carcasa turnului este cu adevărat uriașă, ceea ce asigură fluxul de aer necesar și lasă suficient spațiu pentru discuri până la 8 de 2,5". Astfel putem folosi cu ușurință computerul ca server.

Dell Precision T7910 este o afacere cu adevărat spectaculoasă pentru cei mai exigenți. Dacă sunteți în căutarea unei soluții mai ieftine, o veți găsi în secțiunea noastră despre computere grafice și CAD.

Video