Dell Precision T7600

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Stațiile grafice Dell Precision T7600 sunt gama de top din seria Tx600. Sunt mașini rezistente, cu performanțe maxime și o gamă largă de scalabilitate, proiectate și concepute tehnologic pentru o fiabilitate maximă în lucrul cu proiecte 3D complexe, efectuări de simulări sau analize în cantități mari de date. Deja un lucru clasic la modelele Dell Precision este asigurarea compatibilității HW și CAD SW profesional, așa cum demonstrează certificarea ISV.

Pentru mai multe detalii, consultați recenzia noastră la modelul Dell Precision T7600 cu CPU Intel Xeon.

Noile funcții includ tehnologii avansate pentru fiabilitate RAM pe termen lung, suport pentru carduri nVidia Tesla datorită tehnologiei Maximus și alte îmbunătățiri care plasează Dell Precision T7600 către eficiență maximă în lucrul cu aplicații CAD.

Puterea de calcul este asigurată de până la două procesoare cu opt nuclee Intel Xeon cu tehnologie AVX din seria E5-2600. Pentru modelele cu procesor dual, 16 sloturi DIMM cu patru canale sunt disponibile cu o memorie de până la 512 GB. Se pot conecta simultan până la trei carduri grafice profesionale nVidia Quadro sau AMD FirePro și pot fi alimentate cu un număr total de 675W de la sursa de alimentare de 1300W. La Precision T7600 pot fi conectate până la 4 hard disk-uri de 3,5" sau până la 8 hard disk-uri mici de 2,5". Există și un controller integrat cu suport RAID 0, 1, 5 și 10. Pentru specificații mai detaliate, consultați documentația oficială a producătorului.

Seria Dell Precision T7600 este concepută într-adevăr pentru cei mai exigenți clienți. Dacă performanțele acestui model sunt inutil de mari pentru nevoile dvs., puteți lua în considerare un model Precision T5600 sau T3600 mai mic. Este, de asemenea, disponibilă o generație anterioară din cea mai înaltă clasă Precision T7500. Oferta completă poate fi găsită în secțiunea calculatoare refurbished.

Video