Dell Precision T5600

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Stațiile Dell Precision T5600 se află în clasa de mijloc a seriei Tx600. Acestea sunt dispozitive foarte puternice într-o carcasă modernă, cu multe opțiuni de extensie. Interiorul carcasei și amenajarea componentelor sunt concepute pentru a asigura o răcire suficientă chiar și pe parcursul întregii zile de lucru cu proiecte 3D complexe, efectuări de simulări sau analize în cantități mari de date. O bună practică la modelele Dell Precision este certificarea ISV, care asigură compatibilitatea între HW și software-ul grafic profesional.

Pentru mai multe informații, consultați recenzia noastră la stația profesională Dell Precision T5600.

Modelul încorporează noi tehnologii avansate, cum ar fi Dell Reliable Memory pentru fiabilitatea RAM pe termen lung, nVidia Maximus pentru suportul cardurilor nVidia Tesla și alte îmbunătățiri care pun Dell Precision T5600 în primul plan de lucru eficient cu aplicații CAD. Puterea de calcul este asigurată de până la două procesoare cu opt nuclee Intel Xeon cu tehnologie AVX din seria E5-2600. Pentru modelele cu procesor dual, 8 sloturi DIMM cu patru canale sunt disponibile pentru până la 128 GB memorie. Cardurile grafice profesionale nVidia Quadro sau AMD FirePro se pot conecta până la două simultan și pot fi alimentate cu un număr total de 300W de la sursa de alimentare de 820W. Până la 2 hard disk-uri de 3,5" sau până la 4 discuri mici de 2,5" pot fi conectate la Precision T5600. Un lucru obișnuit este și controllerul PERC H310 cu suport RAID 0, 1, 5 și 10. Pentru specificații mai detaliate, consultați documentația oficială a producătorului.

Modelul Dell Precision T5600 este proiectat pentru profesioniști adevărați. Dacă însă, aveți nevoie de ceva și mai performant, luați în considerare cel mai înalt model Precision T7600. De cealaltă parte a spectrului este și modelul Dell Precision T3600 foarte puternic, dar mai ieftin. Modelul Precision T5500 de gamă medie de generație anterioară este de asemenea disponibil. Oferta completă poate fi găsită în secțiunea calculatoare refurbished.

Video