Dell Precision T5500

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Calculatoarele din gama Dell Precision T5500 sunt silențioase, compacte, dar performante. Ideale pentru lucrări video și grafică solicitante, la fel ca și laptopurile Dell Precision. Procesoarele Intel Xeon cu tehnologia Intel QuickPath asigură că, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la puterea de calcul. Datorită tehnologiilor avansate, procesorul nu se supraîncălzește chiar și după mult timp în modul Turbo. Ventilatoarele, special concepute de către Dell, asigură o răcire eficientă cu zgomot minim, chiar și la sarcină maximă.

Calculatoarele au un chipset Intel 5520 și un procesor gama Intel Xeon Quad la Intel Xeon Hexa. Memoria de operare rapidă poate fi extinsă până la 72 GB cu un card suplimentar. Dispozitivul are două sloturi PCI Express x16 pentru placă grafică și este livrat cel mai adesea cu carduri NVIDIA Quadro sau ATI FirePro. Nu lipsește nici un DVD optic sau o unitate Blu-ray. Dimensiunile calculatorului și alte informații utile pot fi găsite pe site-ul oficial al producătorului.

Dacă seria Dell Precision T5500 nu este suficient de satisfăcătoare pentru nevoile dvs., puteți căuta un calculator Dell Precision T7500 mai puternic. Ați putea fi, de asemenea, interesat de un calculator puțin mai ieftin din seria Dell Precision T3500. Alte calculatoare refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Calculatoare refurbished.