Dell Precision T3600

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Stațiile de lucru Dell Precision T3600 sunt computere puternice pentru lucrări grafice și calcule complexe, care au un design complet reproiectat în comparație cu generația anterioară. Datorită calității și fiabilității pe termen lung marca Dell, vă puteți baza nu numai pe performanța brută ridicată, ci și pe setarea generală a ansamblului, sistemul sofisticat de răcire a componentelor interne și capacități de extensie largi. Setul este certificat de Asociația Producătorilor Independenți SW (ISV) pentru a garanta funcționarea fără probleme a aplicațiilor profesionale în domeniul graficii 3D, design, creare de conținut digital și vizualizare. Mai multe în recenzia noastră video.

Pentru mai multe detalii, consultați recenzia noastră la stația de lucru Dell Precision T3600.

Dell Precision T3600 este alimentat de procesorul Intel Xeon seria E5-1600 sau seria E5-2600, care include până la 8 nuclee. Există patru sloturi DIMM pentru memoria de tip DDR3 care pot lucra împreună printr-un canal Quad. Două sloturi PCI Express sunt dedicate plăcilor grafice, care împreună cu o alimentare de până la 635W pot gestiona carduri grafice de până la 300W. Dispozitivul vine de obicei cu cărți grafice nVidia Quadro sau AMD FirePro. Se pot utiliza două hard disk-uri de 3,5" sau până la patru 2,5", inclusiv SAS și SSD. Consultați documentația oficială a producătorului pentru specificații mai detaliate.

Dacă gama Dell Precision T3600 este prea performantă și scumpă pentru nevoile dvs., puteți alege din generația anterioară, modelul popular Precision T3500. Pentru configurații mai puternice, consultați Dell Precision T5600. Alte calculatoare refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Calculatoare refurbished.