Dell Precision T3500

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Această denumire ascunde succesorul modelului Dell Precision T3400 de mare succes, care la acea vreme a dominat în vânzarea stațiilor de lucru refurbished și vine în procesoare dual-core, quad-core și six-core. Noua gamă Precision T3500 include deja procesoare din seria XEON 3500 și 5500 cu un rating mai mare în benchmark, memorie de tip DDR3 și multe alte îmbunătățiri.

În interior și în exterior

Carcasa stației Precision T3500 este identică cu cel mai vechi model la prima vedere, dar, interiorul ascunde multe îmbunătățiri. Cu excepția procesorului menționat mai sus, veți găsi aici un chipset Intel X58 și carduri grafice nVidia Quadro FX 4800, 3800, 1800, 580, NVS295 sau ATI FirePro V8700, 5700 și V3750 cu afișaj dublu pe mai mult decât un monitor.

Destinația

Dell Precision T3500 este conceput pentru utilizatorii care au necesități mai mari de grafică sau editare video. Dell a lucrat și la certificarea ISV pentru aplicația CATIA, Pro\ ENGINEER, NX, Inventor, One Space, MasterCAM, ANSYS, Patran, 3D Studio Max, LightWave 3D și așa mai departe. Datorită plăcilor grafice profesionale nVidia Quadro și AMD FirePro este potrivit pentru lucrul cu proiecte 3D complexe.

Construcția

Carcasa solidă din metal cu dimensiuni de 44 x 17 x 47 cm este proiectată pentru a fi utilizată atât pe verticală (tower) cât și pe orizontală (desktop). Greutatea totală a dispozitivului a urcat la 18 kg, ce se datorează în principal construcției solide și sofisticate, cu multe camere și găuri de ventilație.

Distribuţia

T3500 refurbished sunt livrate de către noi pe piață încă din 2013, când această serie a devenit foarte populară și în rândul clienților noștri. Am început să oferim modelul extrem de căutat și în varianta cu un procesor cu șase nuclee și am vândut aproape o mie de piese din aceste produse gama Precision. Interesul uriaș din partea clienților ne-a obligat să ținem acest model mereu disponibil în stoc și să ne pregătim suficiente piese de schimb pentru posibilele reparații în garanție sau post-garanție.

Rata de defecte

Rata de defecte a produselor Dell Precision T3500 în Republica Cehă este undeva în jur de 0,5% și este de obicei limitată la un defect al hard disk-ului sau al RAM-ului. Aceasta este o veste foarte bună pentru toți proprietarii acestor aparate. Atât hard disk-ul (presupunând un backup onest), cât și memoria RAM pot fi ușor înlocuite în condițiile de preț avantajoase, ceea ce nu este cazul seriilor Precision T5500 și T7500.

De ce Precision?

Mulți clienți ne întreabă de ce să nu cumpere un computer de birou OptiPlex de încredere ci să investească într-un Precision. Răspunsul este simplu. Un card grafic performant, carcasă mai sofisticată și mai bine răcită, procesoare mai rapide, posibilitatea de a utiliza mai multe hard disk-uri conectate la RAID, posibilitatea de a instala o capacitate mai mare RAM, HDD și scalabilitate la nivel de sistem, cu suport dintr-o sursă mai puternică.

Video
youtube_tp29Va2s6cE