Dell Precision T3400

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Calculatoarele Dell Precision T3400 sunt dispozitive de calitate, care oferă un raport preț/performanță foarte bun. Totuși, așa cum este normal la compania Dell, nu este vorba doar de performanță, ci și de calitatea manoperei, fiabilitatea și sofisticarea întregii soluții. Gama Precision T3400 Series este realizată pentru utilizatori pretențioși, la fel ca și laptopurile Dell Precision care au nevoie de o mare putere de calcul pentru sarcini specializate. Modelul are certificat ISV, care asigură o funcționare fără probleme a programelor, destinate, de exemplu, pentru crearea de conținut digital design, proiectare mecanică, dezvoltare software și finanțe.

Calculatoarele sunt dotate cu un chipset Intel X38 Express și un procesor Intel Core 2 Duo sau Intel Core 2 Quad, până la versiunea Quad Extreme. Una dintre plăcile grafice Nvidia Quadro sau ATI FireGL se ocupă de redarea imaginilor. Carcasa are dimensiunea de 44,7cm x 17,1cm x 46,8cm și cântărește 17,7kg. Calculatorul este echipat cu o serie de sloturi și permite conectarea a două plăci video și a două hard disk-uri de 3,5".

Dacă seria T3400 nu este potrivită pentru scopurile dvs., puteți să vă uitați la următoarea generație, modelul Dell Precision T3500. Ați putea fi, de asemenea, interesat de un model mai puternic din aceeași generație, Dell Precision T5400. Alte calculatoare refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Calculatoare refurbished.

Mai multe informații pe site-ul oficial al producătorului.

Video
youtube_WdUKzx_HMIo