Dell Precision M6700

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Cu laptopurile profesionale Dell Precision M6700 nu este nevoie să vă faceți griji pentru lipsa de performanță, chiar și pentru sarcini solicitante. Un șasiu robust din aliaj de aluminiu-magneziu, un senzor de cădere liberă pentru protecția hard disk-ului și soluțiile opționale Dell DataSafe Encryption păstrează hardware-ul și software-ul în siguranță. Cu stațiea de andocare Dell, puteți conecta mai multe monitoare la laptop pentru a vă personaliza mediul de lucru. Performanța dispozitivului este optimizată în funcție de cerințele produselor software cu certificat ISV pentru proiectare, animație, modelare și design arhitectural.

Laptopurile sunt livrate cu un chipset Intel QM77 Express și un procesor multi-core până la Intel Core i7, chiar în versiunea Extreme Edition. Una dintre cardurile grafice profesionale puternice NVIDIA Quadro cu până la 4 GB memorie proprie GDDR5 sau ATI FirePro M6000 se ocupă de redarea imaginilor. Cu un ecran de 17", laptopurile au dimensiunea de 41,7cm x 3,4cm x 27,1cm și au o greutate acceptabilă, având în vedere echipamentul 3,5 kg cu tot cu baterie. Ecranul oferă o rezoluție de 1600x900 sau 1920x1080, în funcție de model. Dispozitivul este de asemenea echipat cu un DVD optic sau o unitate Blu-ray, cu conectivitate wireless și un număr de conectori.

Dacă gama M6700 este prea scumpă și inutilă pentru scopurile dvs., vă puteți uita la generația anterioară, Dell Precision M6600. Ați putea fi, de asemenea, interesat de modelul Dell Precision M4700 de 15,6". Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Video