Dell Precision M6600

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Laptopurile Dell Precision M6600 sunt dispozitive robuste și fiabile, concepute pentru performanțe ridicate pentru cei mai exigenți utilizatori. Un șasiu robust din aliaj de aluminiu-magneziu, un senzor de cădere liberă pentru protecția hard disk-ului și soluțiile opționale Dell DataSafe Encryption păstrează hardware-ul și software-ul în siguranță. Cu o stație de andocare, la laptop pot fi conectate până la 5 monitoare pentru a crea un mediu profesional de lucru. Performanța dispozitivului este optimizată în funcție de cerințele produselor software cu certificat ISV axate pe design, animație, modelare și proiectare arhitecturală. Modelele Dell Precision M6600 sunt compatibile cu accesoriile pentru seria Dell Latitude gama E.

Laptopurile sunt livrate cu un chipset Intel QM67 Express și un procesor multi-core până la Intel Core i7, chiar și în versiunea Quad Extreme Edition. Una dintre cardurile grafice performante NVIDIA Quadro cu până la 2 GB memorie internă sau ATI FirePro M8900 cu 2 GB memorie DDR5 are grijă de redarea imaginilor. Cu un ecran de 17", laptopurile au dimensiunea de 41,6cm x 3,7cm x 27cm și au o greutate acceptabilă de 3,5 kg cu tot cu baterie. Ecranul oferă o rezoluție de 1600x900 sau 1920x1080, în funcție de model. Dispozitivul este de asemenea echipat cu un DVD optic sau o unitate Blu-ray, cu conectivitate wireless și o serie de conectori.

Dacă seria M6600 este prea costisitoare pentru nevoile dvs., puteți căuta un laptop mai ieftin din generația anterioară, Dell Precision M6500. Ați putea fi, de asemenea, interesat de modelul Dell Precision M4800 cu diagonala de 15,6". Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Mai multe informații pe site-ul oficial al producătorului.