Dell Precision M6500

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Laptopurile Dell Precision M6500 sunt mașini robuste și fiabile, concepute pentru performanțe ridicate pentru cei mai pretențioși utilizatori. Dacă aveți nevoie de o stație mobilă cu o putere suficientă și un desktop confortabil, vă recomandăm această gamă. Performanța dispozitivului este optimizată în funcție de cerințele produselor software cu certificat ISV pentru proiectare, animație, modelare și design arhitectural. În plus, modelele Dell Precision M6500 sunt compatibile cu accesoriile pentru seria Dell Latitude gama E.

Laptopurile sunt livrate cu un chipset Intel QM55 Express și un procesor multi-core până la Intel Core i7, chiar în versiunea Quad Extreme Edition. Una dintre cardurile grafice performante NVIDIA Quadro cu până la 2 GB memorie internă sau ATI FirePro M7820 cu 1 GB memorie DDR5 are grijă de redarea imaginilor. Cu un ecran de 17", laptopurile au dimensiunea de 39,3 cm x 3,4 cm x 28 cm și au o greutate acceptabilă de 3,8 kg, cu tot cu echipament și cu baterie. Ecranul oferă o rezoluție de 1440x900 sau 1920x1200, în funcție de model. Dispozitivul este de asemenea echipat cu un DVD optic sau o unitate Blu-ray, cu conectivitate wireless și o serie de conectori.

Dacă modelul M6500 este prea costisitor pentru nevoile dvs., puteți căuta un laptop mai ieftin din generația anterioară, Dell Precision M6400. Ați putea fi, de asemenea, interesat de modelul Dell Precision M4500 cu diagonala de 15,6". Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.