Dell Precision M4700

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Laptopurile Dell Precision M4700 se remarcă pentru profesionalismul și performanțele grafice și de calcul externe. Dacă aveți nevoie de o stație mobilă de încredere, cu puterea și capacitățile unui computer desktop superb, această gamă este concepută pentru dvs.

Pentru mai multe informații, consultați analiza noastră de stații de lucru mobile Dell Precision M4700.

Cu o stație de andocare, puteți conecta până la patru monitoare la laptop pentru a fi utilizate ca bază pentru un loc de muncă complet funcțional. În plus, modelele Dell Precision M4700 sunt compatibile cu accesoriile pentru modelele Dell Latitude E-series. Cu tehnologia NVIDIA Optimus pentru gestionarea performanțelor grafice și comutarea inteligentă a modului, puteți lucra în siguranță cu laptopul și pe drumuri, fără să vă faceți griji cu privire la durata de viață a bateriei. În plus, aceasta poate fi extinsă cu un modul de baterie de rezervă opțional iar cu tehnologia Express Charge, puteți reîncărca bateria la 80% din capacitatea sa în doar 60 de minute. Șasiul laptopului vine într-un design elegant, profesional, din aluminiu și aliaj de magneziu. Un senzor de cădere liberă asigură că, datele dvs. sunt ferite de daune mecanice și vă protejează unitatea dacă renunțați la laptop. Dispozitivul este, de asemenea, testat conform standardului militar MIL-STD 810G. Ventilatoarele duale silențioase prelungesc, de asemenea, durata de viață a componentelor, prevenind eficient încălzirea excesivă.

Laptopurile sunt dotate cu chipset Mobile Intel QM77 Express și un procesor multi-core de generația a treia, Intel Core i5 sau Intel Core i7, chiar și în versiunea Quad Extreme Edition. Placa grafică profesională avansată NVIDIA Quadro K1000M sau NVIDIA Quadro K2000M cu 2 GB memorie proprie sau AMD FirePro M4000 Mobility Pro cu 1 GB memorie GDDR5 au grijă de redarea imaginii. Cu un display de 15,6" laptopurile sunt de dimensiunea 37,6 cm x 3,6 cm x 25,6 cm și cântăresc 2,87 kg cu baterie. Displayul oferă o rezoluție de 1366x768 sau Full HD 1920x1080 UltraSharp, în funcție de modelul specific. Dispozitivul are de asemenea o unitate optică DVD sau Blu-ray, conectivitate wireless și un număr mare de conectori.

Dacă seria M4700 este prea scumpă pentru scopurile dvs., puteți căuta un laptop mai ieftin din generația anterioară, Dell Precision M4600. De asemenea, v-ar putea interesa un model mai puternic, cu un display de 17", Dell Precision M6700. Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Video