Dell Precision M4600

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Laptopurile Dell Precision M4600 ies în evidență pentru utilizarea lor pe scară largă și grafica și performanțele de calcul superioare. Dacă aveți nevoie de o stație mobilă de încredere, cu puterea și capabilitățile unui computer desktop de calitate, această gamă este concepută pentru dvs. Tehnologia AMD Eyefinity permite până la trei monitoare pentru a fi utilizate pe dispozitive fără andocare și până la cinci monitoare andocate. Puteți utiliza laptopul dvs. ca un dispozitiv de lucru confortabil. În plus, modelele Dell Precision M4600 sunt compatibile cu accesoriile pentru modelele Dell Latitude E-series. Cu tehnologia NVIDIA Optimus pentru gestionarea performanțelor grafice și comutarea inteligentă a modului de lucru, puteți lucra în siguranță cu laptopul și pe drumuri, fără să vă faceți griji cu privire la durata de viață a bateriei.

Șasiul are un design elegant, profesional, din aliaj de aluminiu-magneziu. Un senzor de cădere liberă asigură că, datele dvs. sunt ferite de daune mecanice și vă protejează unitatea în caz de cădere. Dispozitivul este testat conform standardului militar MIL-STD 810G.

Laptopurile sunt dotate cu chipset Mobile Intel QM67 Express și un procesor multi-core Intel Core i5 sau Intel Core i7, chiar și în versiunea Quad Extreme Edition. Placa grafică profesională avansată NVIDIA Quadro 1000M sau NVIDIA Quadro 2000M cu 2 GB memorie proprie sau AMD FirePro M5950 Mobility Pro cu 1GB memorie GDDR5 au grijă de redarea imaginii. Cu un ecran de 15,6" laptopurile sunt de 37,6 cm x 3,6 cm x 25,6 cm și cântăresc 2,79 kg cu baterie. Ecranul oferă o rezoluție de 1366x768 sau Full HD 1920x1080 UltraSharp, în funcție de model. Dispozitivul are de asemenea o unitate optică DVD sau Blu-ray, conectivitate wireless și un număr mare de conectori.

Dacă gama M4600 nu este suficientă pentru nevoile dvs., puteți căuta o generație mai nouă, modelul Dell Precision M4700. Generația anterioară mai ieftină poartă denumirea Dell Precision M4500. De asemenea, v-ar putea interesa un model mai puternic, cu un ecran de 17", Dell Precision M6600. Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Mai multe informații pe site-ul oficial al producătorului.