Dell Precision 7720

Sortează după
Număr de articole pe pagină
Filtrați după preț fără TVA
În secțiunea curentă 1 de produse
până la

Laptop Dell Precision 7720

NTBDELPR7720007

Intel Core i7 6920HQ 2,9 GHz, 16 GB RAM, 256 GB SSD M.2 NVMe, Quadro P3000, cam, 17,3" 1920x1080, Windows 10 PRO

În stoc Ultima bucată
  Configurează
Transport gratuit

Prin achiziția acest produs, veți primi acum transport gratuit pentru întreaga comandă și în întreaga țară.

Cu o cameră

Stația de lucru mobilă Dell Precision 7720 vă permite să gestionați proiecte CAD solicitante și să editați videoclipuri în deplasare sau în afara biroului. Șasiul robust al acestui notebook de 17,3 inchi este foarte durabil și disipează eficient căldura de la componentele interne puternice.

La Precision 7720 putem găsi procesoare din generația a 6-a sau a 7-a, atât Core i7, cât și variante mobile ale procesoarelor Intel Xeon de server. În toate cazurile, este un procesor quad-core puternic, cu un cache mare. RAM DDR4 poate fi în ECC, adică Cod de corectare a erorilor, care minimizează erorile în timpul funcționării, care ar putea cauza blocarea sistemului. Ca și în cazul serverelor, este vorba despre o stabilitate maximă a sistemului folosind o capacitate mare de memorie. Precision 7720 oferă 4 sloturi de memorie cu o capacitate totală de până la 64 GB. Notebook-ul poate conţine 2 discuri M.2 şi un disc clasic de 2,5", aşa că nu este nevoie să vă faceţi griji cu privire la lipsa capacităţii de stocare. Placa grafică dedicată este de obicei o nVidia Quadro profesională, maximum până la modelul P5000 cu memorie GDDR5 de 16 GB. Display-ul mare cu diagonala de 17,3" este cel mai adesea Full HD cu tehnologie IPS, dar putem găsi şi o rezoluţie 4K de 3840x2160. Acest lucru vă permite să lucrați confortabil chiar și atunci când nu aveți acces la monitoare externe. De-a lungul perimetrului laptopului găsim o gamă bogată de conectori, 4x USB, USB-C, HDMI, mini DisplayPort, RJ-45, audio și un slot pentru card de memorie. Conectivitatea poate fi extinsă și mai mult cu stațiile de andocare USB-C Dell WD19 sau WD15.

Dell Precision 7720 asigură procesarea fiabilă a celor mai solicitante proiecte, fără întârzieri și blocaje. Laptopurile mai ieftine, pe care le veți găsi în secțiunea noastră de laptopuri refurbished, vor servi bine și pentru activitățile zilnice de birou.

Filtrați produsele după parametri
Ecran
Ecran
Diagonală ecran
Tip ecran
Processor
Tip CPU
Numărul de nuclee CPU
Frecvența procesorului
Evaluare CPU (Benchmark)
Generația procesoarelor
Model
Model
Sistem de operare
Suport Windows 11
Sistem de operare
Placă grafică
Tip placă grafică
Placă grafică
Evaluare grafică (Benchmark)
Hard disk
Capacitatea hard disk
Tip hard disk
Porturi
Conector de andocare
USB-C
USB 3.0
HDMI
VGA
DVI
COM
DisplayPort
Memorie de operare
Capacitatea memoriei RAM
Tip RAM
Echipament
Cameră
Bluetooth
Tipul modulului GSM
Unitate optică
Tastatură numerică
Anulați filtrele selectate