Dell Precision 7540

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Dell Precision 7540 oferă performanțe excepționale într-un design de notebook compact. Display-ul laptopului are o diagonală de 15,6" și de obicei rezoluție FullHD, deși poate fi găsită și o configurație cu display 4K. Șasiul are un cadru din aliaj solid și solid, care asigură o rezistență mecanică ridicată și un aspect premium. Procesoarele din generația a 9-a acceptă Windows 11 și sunt de obicei șase până la opt variante de bază ale Intel Core i7, i9 sau Intel Xeon. RAM poate ajunge până la 128 GB DDR4, în timp ce modulele ECC fiabile sunt acceptate. La Precision 7540 putem găsi una dintre cele 4 plăci grafice dedicate, cel mai adesea nVidia Quadro T1000 sau T2000 cu 4GB de memorie, sau cel mai puternic Quadro RTX 3000 cu 6GB.

Pe părţile laterale ale laptopului găsim 2x USB-C Thunderbolt 3, 2x USB 3.1, HDMI, mini DisplayPort, RJ-45, audio și opțional un cititor de carduri cu cip și un slot pentru card de memorie. Partea inferioară nu mai este un port alungit pentru stațiile de andocare vechi E-family, așa că trebuie folosite docuri USB-C mai noi. Pentru alimentare este necesar un adaptor de minim 180W, cu toate acestea, dacă folosiți 240W, nu veți deteriora nimic.

Puteți vizualiza fotografii adnotate ale laptopului Dell Precision 7540 pe blogul nostru.

Dacă acest model este prea puternic pentru dvs., puteţi vedea generația anterioară, Dell Precision 7530. Toate stațiile de lucru mobile Dell Precision pot fi găsite în secțiunea despre laptopuri pentru grafică și CAD.