Dell Precision 7510

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Notebook-ul Dell Precision 7510 este o nouă generație de stații de lucru mobile pentru lucrul cu proiecte grafice 3D solicitante și proiecte CAD/CAM. Comparativ cu predecesorul său, are un șasiu complet reproiectat, care este mai subțire și mai modern, dar păstrează robustețea și materialele premium pentru o durabilitate sporită și o răcire eficientă. Performanța este asigurată de un procesor de generația a 6-a și de plăci grafice profesionale nVidia Quadro sau AMD FirePro. Memoria rapidă DDR4 împreună cu unitățile M.2 NVMe vă vor asigura că laptopul vă va aștepta, nu dvs. Dacă aveți nevoie de performanțe solide și stabile într-un design compact de 15,6", alegeți Dell Precision 7510.

Pentru informații suplimentare și fotografii consultați recenzia noastră despre stația de lucru mobilă Dell Precision 7510.

Video