Dell Precision 5520

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Dell Precision 5520 este un notebook puternic cu un corp subțire din aluminiu. Compania Dell se laudă că este cea mai subțire stație de lucru mobilă de pe piață. Este o combinație interesantă de performanță profesională și design elegant și funcțional.

Precision 5520 vine cu un procesor de generația a 6-a sau a 7-a, în Core i5, Core i7 sau versiunea mobilă a Intel Xeon. Utilizarea Xeons este un semn clar că aceasta este într-adevăr o stație de lucru. Este acceptată memoria RAM DDR4 cu o capacitate de până la 32 GB, pentru care sunt rezervate 2 sloturi. Spațiul de stocare poate fi combinat de pe discuri M.2 și clasice de 2,5". Desigur, pentru Workstation este importantă o placă grafică dedicată, în acest caz nVidia Quadro M1200 profesională cu 4 GB de memorie. Display-ul are o diagonală de 15,6" și poate fi la rezoluție Full HD sau 4K. Deși laptopul este suficient de mare, din păcate tastatura sa nu conține o parte numerică. Dintre conectori, putem găsi doar 2x USB, USB-C și HDMI, ceea ce nu este mult. Probabil că nu ne putem lipsi de o stație de andocare. Este clar că pentru ca Dell să obțină performanțe înalte combinate cu un șasiu cu design subțire, a trebuit să facă unele concesii.

Dell Precision 5520 este pentru profesioniștii care trebuie să își prezinte proiectele CAD cu stil clientului. Dar în magazinul nostru electronic veți mai găsi multe alte laptop-uri refurbished, care vi se potrivesc mai bine.