Dell PowerEdge R630

Sortează după
Număr de articole pe pagină
Filtrați după preț fără TVA
În secțiunea curentă 1 de produse
până la

Server Dell PowerEdge R630

SRVDEL1UR630003

1U, 2x Intel Xeon 10-core E5-2660 v3 2,6 GHz, 32 GB RAM DDR4, H730 mini, iDRAC Enterprise, 8x SFF (2,5"), fără panou frontal

În stoc 4 bucăți
  Configurează
Transport gratuit

Prin achiziția acest produs, veți primi acum transport gratuit pentru întreaga comandă și în întreaga țară.

Serverele Dell PowerEdge R630 excelează în fiabilitatea pe termen lung și ușurința de gestionare. Compania Dell are o experiență vastă cu serverele și implementează sistemele PowerEdge pentru companii mari din întreaga lume. Datorită procesului de recondiţionare, aceste sisteme de primă clasă sunt acum accesibile şi companiilor mijlocii și mai mici.

Dell PowerEdge R630 are două sloturi pentru procesoare Intel Xeon v4, fiecare dintre ele putând include până la 22 de nuclee. În total, putem construi un server cu până la 44 de nuclee. Avem la dispoziţie 24 de sloturi pentru RAM DDR4, care poate atinge o capacitate de până la 1,5 TB. Controlerul de disc este de obicei PERC H730, dar putem întâlni și alte variante. Deoarece aceasta este o versiune 1U scăzută, putem instala maximum 8 până la 10 discuri de 2,5", care, totuși, sunt suficiente în multe cazuri. Alimentarea este furnizată de 2 surse, iar serverul vine de obicei cu iDRAC Enterprise.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de server fiabile și de înaltă performanță, Dell PowerEdge R630 nu vă va dezamăgi. Există însă și alte modele disponibile, pe care le găsiți în secțiunea de servere refurbished.

Filtrați produsele după parametri
Model
Model - server
Processor
Tip CPU
Număr de procesoare
Numărul de nuclee CPU
Frecvența CPU
Denumire CPU
Evaluare CPU Servers (Benchmark)
Memorie de operare
Capacitatea memoriei RAM
Tip RAM
Hard disk
Număr de sloturi HDD libere
Tipul de sloturi libere pentru HDD
Hard discuri total
Număr de hard disk-uri
Sistem de operare
Sistem de operare
Porturi - switch
Anulați filtrele selectate