Dell PowerEdge R310

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Serverele din gama Dell PowerEdge R310 sunt alegerea ideală pentru a vă eficientiza afacerea și a simplifica gestionarea IT. Datorită capabilităților de virtualizare extinse, gestionării îmbunătățite și unui sistem inovator de instrumente de gestionare, au fost reduse costurile de operare. Ca construcție, este vorba de un server Rack 1U, care este compact și deschide noi posibilități de flexibilitate. Ecranul LCD vă va oferi întotdeauna o imagine de ansamblu asupra datelor cheie ale întregului sistem. PowerEdge R310 este deja a 11-a generație de servere Dell, cu avantajul că, odată ce vă familiarizați cu gestionarea uneia dintre generații, veți înțelege bine și următoarei generații, astfel încât este ușor de trecut la aceasta.

Serverele lucrează cu procesoare Intel Xeon de nouă generație cu tehnologia Intel QuickPath pentru a vă asigura că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la puterea de calcul. Pentru memoria DDR3, există 6 sloturi DIMM gata să folosească până la 32 GB RAM. Până la 4 HDD-uri cu o capacitate totală de 8TB pot fi conectate cu pereți suplimentarila hard disk. Împreună cu o serie de sloturi PCI, controlere RAID și conectivitate la rețea și capacități de gestionare de la distanță, aceste funcții fac din Dell PowerEdge R310 o alegere atractivă pentru o soluție universală de server.

Seria superioară a acestor servere este modelul mai puternic Dell PowerEdge R710. Dacă seria Dell PowerEdge R310 este prea costisitoare pentru necesitățile dvs., puteți căuta o soluție mai ieftină, de exemplu PowerEdge 6850 de tip 4U. Toate serverele refurbished din oferta noastră pot fi găsite în secțiunea Servere refurbished.

Video