Dell PowerEdge 6850

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

De exemplu, serverul Dell PowerEdge 6850 de tip Rack 4U va servi ca un server pentru baze de date. Este alimentat de două procesoare Intel Dual Core Xeon de 64 de biți cu memorie cache L3 de până la 16MB. Memoria DDR2 poate fi extinsă la o capacitate de 64 GB. Se pot conecta HDD-uri de până la 8 2,5"sau HDD-uri de 5 3,5", cu o capacitate totală de până la 2TB și o viteză de 10.000 rpm. Temperatura de funcționare este de la 10° la 35°C, temperatura de depozitare de la -40° la 65°C.

Dacă acest model nu se potrivește cu nevoile dvs., puteți consulta o altă categorie de servere Rack 4U. Oferim, de asemenea, servere mai mici Rack 2U și Rack 1U. Toate serverele refurbished pe care le oferim pot fi găsite în oferta din meniu Servere refurbished.