Dell PowerEdge 2950

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Un server Dell PowerEdge 2950 de tip Rack 2U oferă un echilibru între performanță, disponibilitate și flexibilitate. Este potrivit pentru o rețea de aplicații în creștere, web, baze de date, fișiere și multe altele. Este vorba despre noua generație de servere PowerEdge dovedite care nu vă va dezamăgi. Pentru o gestionare mai ușoară, Dell oferă Baseboard Management Controller pentru monitorizarea HW care vă avertizează asupra defecțiunilor și vă permite să efectuați operații de bază la distanță. Dell Remote Access Controller vă permite să accesați, să gestionați și să actualizați serverul de la distanță printr-o interfață web. Acest lucru face ca gestionarea serverului dvs. să fie mai ușoară și mai plăcută.

Serverul este acționat de până la două procesoare Intel Quad Core Xeon pe chipsetul Intel 5000X. Până la 32 GB memorie și grafică ATI ES1000 ajută, de asemenea, să rulați datele rapid. Se pot conecta până la 8 HDD-uri de 2,5"sau 6 3,5" cu capacitate totală de până la 4,5 TB. 3 sloturi PCI Express sunt disponibile pentru extensie ulterioară.

Dacă acest model nu se potrivește cu nevoile dvs., puteți consulta o altă categorie de servere Rack 2U. De asemenea, oferim și servere mai mici Rack 1U sau servere mai mari Rack 4U. Toate serverele refurbished, pe care le oferim pot fi găsite în oferta din meniu Servere refurbished.