Dell OptiPlex XE

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Aveți nevoie de un calculator care să funcționeze în condiții industriale grele? Dell OptiPlex XE este special conceput pentru funcționare 24/7 în temperaturi ridicate și în medii prăfuite. Proiectarea de calitate specifică produselor Dell și serviciile extinse ale companiei Technimax s.r.o. asigură o eficiență maximă și probleme minime.

La prima vedere, Dell OptiPlex XE de tip SFF diferă față de calculatoarele OptiPlex obișnuite pentru birouri. Puteți atașa tunele speciale de aer la computer pentru a gestiona funcționarea continuă la temperaturi de până la 55 ° C. Un filtru de praf poate fi introdus în partea din față a carcasei, care, împreună cu mufa de porturi, reduce foarte mult intrarea de praf între componente. Suportul pentru oglindire RAID1 asigură o securitate mai mare a datelor importante. Conectivitatea ridicată la computer este de asemenea excepțională. Cu aceste și alte caracteristici speciale, Dell OptiPlex XE este ideal pentru mediile industriale exigente, unde temperaturile ridicate și nivelul ridicat de praf sunt obișnuite.