Dell OptiPlex GX620

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Cel mai de încredere produs din istoria noastră (din 1997). Zeci de mii de bucăți Dell OptiPlex GX620 vândute - aceasta este experiența noastră.

Calculatorul Dell OptiPlex GX620 v dispune de un sistem HyperCool modernizat care asigură un flux de aer și o răcire optimă a componentelor critice, prelungind durata de viață a dispozitivului. Dispozitivul este acționat cel mai adesea de un procesor Intel Pentium 4, cu cod Northwood, care, împreună cu un cip grafic integrat, oferă suficiente performanțe pentru lucrările de birou de zi cu zi. Performanța procesorului este susținută de memoria RAM DDR2. Unitatea de hard disk este ușor accesibilă datorită carcasei, care este ușor de deschis iar în cazul nevoii de înlocuire, aceasta poate fi făcută aproape de oricine.