Dell OptiPlex FX170

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Thin client Dell OptiPlex FX170 este o excepție specială în gama noastră de mini-calculatoare. Este un dispozitiv destul de ieftin care, datorită proprietăților sale se clasează printre modelele thin client sau terminale, folosite în principal pentru accesul de la distanță la server. Dimensiunea și greutatea le fac unul dintre cele mai mici calculatoare de sine stătătoare pe care le oferim - chiar și mai mici ca mărime și mai ușoare decât tableta Dell Venue 11 Pro. Dacă sunteți interesat de detaliile și experiența pe care o avem cu FX170, puteți consulta recenzia noastră video.

Pentru mai multe informații, consultați recenzia noastră la modelul Dell OptiPlex FX170 Thin Client.

Un calculator atât de mic are caracteristici specifice care îi limitează utilizarea. Caracteristicile pozitive sunt dimensiunile deja menționate (36 x 121 x 156 mm) și greutatea redusă (0,6 kg), apoi consumul foarte redus de energie de 36 de wați, zgomot aproape zero datorită răcirii pasive fără ventilator rotativ, absența pieselor mobile, doar ventilatorul și placa HDD, precum și prețul de achiziție și operare foarte scăzut. Acest lucru implică în mod necesar anumite limitări de performanță - alegerea unui procesor Intel Atom eficient din punct de vedere energetic, 2 GB RAM DDR2 și doar 4 GB memorie flash, care înlocuiește hard disk-ul. Unitățile optice, desigur, nu se încadrează în dispozitiv.

În ciuda dimensiunilor sale mici, OptiPlex FX170 oferă opțiuni ample de conectare. În panoul frontal, pe lângă butoanele de pornire și diodele de notificare, are mufe audio pentru căști și microfon și două intrări USB. Pe partea din spate se află un conector RJ45 pentru rețea, două porturi USB suplimentare, ieșire DVI pentru conectarea monitorului LCD, PS2 și conector de alimentare, care este gestionat de un adaptor extern, similar cu laptopurile.

O surpriză plăcută este sistemul de operare Windows 7 preinstalat în versiunea Embedded Standard cu localizare în limba cehă, care este inclus în prețul dispozitivului. Pentru a accesa contul de administrator, urmați instrucțiunile simple de pe site-ul web Dell. Dacă sunteți în căutarea unei soluții de gestionare la distanță simplă și rentabilă, mizați pe un produs conceput special în acest scop.

Video
youtube_u1mLwgmdVhY