Dell OptiPlex 990

Sortează după
Număr de articole pe pagină
Filtrați după preț fără TVA
În secțiunea curentă 1 de produse
până la

Calculatorul Dell OptiPlex 990

PCDELT990001

tower Intel Core i5 2500 3,3 GHz, 4 GB RAM, 250 GB HDD, Intel HD, DVD-RW, Windows 10 PRO

În stoc Ultima bucată
  Configurează

Calculatoarele Dell OptiPlex 990 Seria Mini-tower, Desktop, Small Form Factor și Ultra Small Form Factor sunt concepute pentru utilizatorii care caută un dispozitiv de zi cu zi fiabil și performant. Brandul renumit Dell și raportul excelent preț/performanță sunt potrivite și pentru firme. Puteți conecta mai multe monitoare la computer pentru a crea un mediu de lucru confortabil.

Datorită USFF și suportului multifuncțional, OptiPlex 990 poate fi fixat în siguranță pe spatele monitorului, o soluție adecvată în special pentru spațiile limitate. În plus, calculatoarele sunt dezvoltate ținând cont de protecția mediului înconjurător și consumul redus de energie, ceea ce este promovat de gestionarea energiei Dell Energy Smart. Soluțiile opționale Dell Data Protection pentru protecția datelor importante sunt de asemenea disponibile. Această serie de modele oferă o gamă largă de opțiuni pentru carduri grafice.

Calculatoarele au un chipset Intel Q67 Express și un procesor Intel Core i5 sau Intel Core i7. Memoria RAM DDR3 rapidă poate fi extinsă până la 16 GB. Dimensiunile calculatorului variază în funcție de design și pot fi găsite pe site-ul oficial al producătorului.

Dacă seria OptiPlex 990 nu este satisfăcătoare pentru nevoile dvs., puteți căuta un model Dell OptiPlex 7010 mai puternic. Ați putea fi, de asemenea, interesat de modelul puțin mai ieftin Dell OptiPlex 980. Alte calculatoare refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Calculatoare refurbished.

Video
Filtrați produsele după parametri
Processor
Tip CPU
Numărul de nuclee CPU
Frecvența CPU
Evaluare CPU (Benchmark)
Generația procesoarelor
Model și construcție
Model
Construcție (tip CASE)
Memorie de operare
Capacitatea memoriei RAM
Tip RAM
Placă grafică
Tip placă grafică
Placă grafică
Evaluare grafică (Benchmark)
Hard disk
Capacitate hard disk
Tip hard disk
Porturi
USB-C
USB 3.0
USB 2
HDMI
VGA
DVI
DisplayPort
eSATA/USB
RJ45
COM
LPT
PS2
Sistem de operare
Suport Windows 11
Sistem de operare
Echipament
Unitate optică
Anulați filtrele selectate