Dell OptiPlex 980

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Calculatoarele din gama Dell OptiPlex 980 seria Mini-Tower, Desktop și Small Form Factor sunt concepute pentru utilizatorii care caută un dispozitiv pentru utilizarea de zi cu zi fiabil și performant. Brandul renumit Dell și raportul excelent preț/performanță sunt recomandate și pentru firme mai mari. Puteți conecta până la patru monitoare la computer pentru a crea un instrument de lucru cu funcții fără precedent. Compania Dell a dezvoltat, de asemenea, soluții de reducere a zgomotului, astfel încât să puteți lucra sau distra fără a vă deranja un zgomot neplăcut. În plus, calculatoarele sunt dezvoltate ținând cont de protecția mediului înconjurător și consumul redus de energie, ceea ce este promovat de gestionarea energiei Dell Energy Smart. Soluțiile opționale Dell Data Protection pentru protecția datelor importante sunt de asemenea disponibile. Carcasa computerului este proiectată pentru acces facil la hardware fără a fi nevoie de instrumente.

Calculatoarele au un chipset Intel Q57 Express și un procesor Intel Core i5 sau Intel Core i7. Memoria RAM DDR3 rapidă poate fi extinsă până la 16 GB. Dimensiunile calculatorului variază în funcție de design și pot fi găsite pe site-ul oficial al producătorului.

Dacă seria OptiPlex 980 nu este satisfăcătoare pentru nevoile dvs., puteți căuta un model Dell OptiPlex 990 mai puternic. Ați putea fi, de asemenea, interesat de modelul puțin mai ieftin Dell OptiPlex 960. Alte calculatoare refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Calculatoare refurbished.