Dell OptiPlex 960

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Calculatoarele Dell OptiPlex 960 seria Mini-Tower, Desktop și Small Form Factor sunt concepute pentru utilizatorii care caută un dispozitiv pentru utilizarea de zi cu zi fiabil și avansat. Brandul renumit Dell și raportul excelent preț/performanță sunt potrivite și pentru mediul de afaceri. Puteți conecta până la patru monitoare la computer pentru a crea un instrument de lucru cu funcții fără precedent. Compania Dell a dezvoltat, de asemenea, soluții de reducere a zgomotului, astfel încât să puteți lucra sau distra fără să fiți deranjat de un zgomot neplăcut. În plus, calculatoarele sunt dezvoltate luând în considerare mediul înconjurător și consumul redus de energie.

Calculatoarele sunt dotate cu un chipset Intel Q45 Express și un procesor Intel Core 2 Quad sau Intel Core 2 Duo. Memoria de operare RAM poate fi extinsă până la 8 GB. Dimensiunile calculatorului variază în funcție de design și pot fi găsite pe site-ul oficial al producătorului.

Dacă seria OptiPlex 960 nu este suficient de satisfăcătoare pentru scopurile dvs., puteți căuta un model Dell OptiPlex 980 mai puternic. Ați putea fi, de asemenea, interesat de modelul puțin mai ieftin Dell OptiPlex 760. Alte calculatoare refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Calculatoare refurbished.