Dell OptiPlex 780

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Dell OptiPlex 780 este practic un Optiplex 755 sau 760 modernizat. Totuși, acestea nu sunt modificări cosmetice. Producătorul Dell a creat o nouă generație de desktop-uri cu multe caracteristici diferite. Acesta a implementat un nou chipset Intel Q45 Express și, mai ales, a folosit un tip mai nou de module de memorie și DDR3, care au crescut viteza și au redus prețul. Acest pas ușurează obținerea unei capacități RAM mai mari de până la 16 GB în comparație cu cele 8 GB originale.

OptiPlex 780 este echipat cu mai multe tipuri de procesoare, și anume Intel Core 2 Duo, Quad, Pentium Dual Core, Celeron. Cel mai des în oferta noastră vă puteți întâlni cu procesoare Core 2 Duo.

Datorită designului și construcției excelente, construcția carcasei a fost păstrată identică cu modelele mai vechi OptiPlex 755 și 760.

Excepția este însă USFF, unde Dell a încorporat deja un concept cu totul nou, care a fost folosit în alte serii de la OptiPlex 960. Unul dintre motive a fost integrarea sursei de alimentare, care a fost proiectat la modelele mai vechi în mod similar ca la laptopuri, adică extern. Dell OptiPlex 780 USFF are deja o sursă de alimentare complet integrată în șasiu. Acest lucru creează o soluție excepțională, care combină performanțe ridicate și variabilitate, împreună cu greutatea și dimensiunile foarte mici.

Din acest motiv, acest produs este unul dintre cele mai dorite modele de desktop vreodată din rețeaua noastră de distribuție.

Dell OptiPlex 780 este, de asemenea, unul dintre cele mai de încredere produse pentru desktop, astfel încât marea majoritate a clienților care au achiziționat aceste produse caută același model la următoarea lor comandă.

Dell OptiPlex 780 poate fi recomandat oricui, cine caută un computer de birou cu costuri reduse, care să funcționeze fără probleme încă mulți ani. Ca alternativă, putem oferi un calculator OptiPlex 755 mai ieftin sau un OptiPlex 790 mai nou și mai performant, care include deja un procesor Core i5.