Dell OptiPlex 760

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Dell OptiPlex 760 se bazează pe foarte popularul predecesor OptiPlex 755 cu care împărtășește nu numai designul, ci și o serie de parametri tehnici.

Conceptul intern este același ca 755, cu excepția câtorva detalii, dar acest model folosește deja un chipset mai nou, Intel Q43 Express. Dell OptiPlex 760 este echipat cu trei tipuri de procesoare, și anume Intel Core 2 Duo, Quad și Celeron. Modulele de memorie sunt încă disponibile în tipul DDR2 cu o viteză de 667 sau 800 MHz. Toate modelele de carcasă permit utilizarea a până la 4 module de memorie simultan. Singura excepție este cel mai mic model USFF cu doar două sloturi RAM.

OptiPlex 760 a fost proiectat de producător în special pentru sectorul de afaceri solicitant, cu nevoi specifice de securitate, fiabilitate, durabilitate și management simplu. Mulți utilizatori apreciază de asemenea consumul redus de energie și funcționarea foarte silențioasă.

Întreprinderile mari vor fi cu siguranță mulțumite de posibilitatea administrării și întreținerii centralizate, utilizând moduri în special automate. Această soluție pare a fi foarte eficientă pe termen lung și foarte căutată în viitor.

Dell OptiPlex 760 poate fi completat de o gamă completă de caracteristici de securitate de marcă, iar majoritatea amenințărilor pot fi depășite. Dacă protejarea datelor este pe primul loc, 760 este soluția potrivită pentru dvs.

Dell OptiPlex 760 poate fi recomandat cu siguranță tuturor clienților care doresc o fiabilitate completă și o operare fără probleme de ani de zile. Ca o alternativă, oferim computere Dell OptiPlex 755 mai ieftine sau, pe de altă parte, mai puternice și în prezent dispozitive foarte căutate OptiPlex 780.