Dell OptiPlex 755

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

OptiPlex 755 și 745 au fost primii care au permis procesoarele dual-core în segmentul desktop Dell, deschizând ușa către aplicații mai solicitante, cu cerințe de performanță mai ridicate ale dispozitivului.

Mii dintre aceste calculatoare au trecut prin rețeaua noastră de distribuție și chiar în acest număr mare aceste dispozitive au fost considerate foarte fiabile și fără probleme. În acest moment, însă, trebuie remarcat faptul că, au existat probleme cu implementarea sistemelor de operare mai vechi (de exemplu, Windows XP), când computerul a repornit spontan. Aceste probleme nu au apărut atunci când s-a lucrat cu noul sistem de operare Windows 7. După o lungă examinare, am constatat că toate complicațiile pot fi ușor eliminate prin actualizarea BIOS la cea mai recentă versiune. Din acest motiv, am integrat acest proces în pregătirea și controlul tuturor calculatoarelor Dell OptiPlex 755 care trec prin depozitul nostru. Din acel moment, problema descrisă nu a mai apărut.

Ca de obicei, Dell oferă acest model în patru variante. Cel mai mare, adică tower, cântărește mai puțin de 20 kg și are dimensiunile 41 x 18 x 43 cm. Versiunea desktop cântărește aproximativ 12 kg și a crescut la 11 x 40 x 35 cm. Versiunea SFF este redusă la 9 x 31 x 34 cm iar greutatea la mai puțin de 10 kg, făcând din acesta un dispozitiv foarte interesant. Ultimul și cel mai mic este versiunea USFF cu dimensiuni de numai 26 x 9 x 25 cm și cântărește puțin peste 11 kg.

OptiPlex 755 este echipat cu procesoare Intel Core 2 Duo, Quad sau Celeron și are implementat chipsetul Intel Q35 Express.

Calculatoarele Dell OptiPlex 755 refurbished și ptactic calculatoarele Dell OptiPlex 745 mai ieftine sunt potrivite pentru toți clienții care așteaptă fiabilitate, stabilitate și funcționare foarte silențioasă.

Dell OptiPlex 755 este recomandat tuturor utilizatorilor care vor să economisească bani, acordând atenție stilului, preciziei și culturii mediului de lucru, care subliniază funcționarea ultra silențioasă a acestor calculatoare.