Dell OptiPlex 7080 tower

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Turnul Dell OptiPlex 7080 este cea mai mare dintre versiunile posibile ale acestui model. Datorita carcasei incapatoare, computerul este usor configurabil si extensibil, astfel incat poate fi transformat intr-un PC foarte puternic la nivelul computerelor Precision sau gaming. În principiu, însă, este încă mai presus de toate un PC de birou de încredere.

Baza este procesorul Intel Core din a 10-a generație din seria i3 până la i9, în timp ce Core i5 cu șase nuclee este cel mai comun. Există 4 sloturi DIMM pentru RAM DDR4, a căror capacitate totală poate ajunge până la 128 GB. Hard disk-urile pot fi echipate cu 4 sloturi SATA și 2 M.2, ceea ce este cu siguranță mai mult decât va folosi utilizatorul obișnuit. O caracteristică interesantă a turnurilor este variabilitatea surselor de alimentare, care pot avea 260W, 360W sau 500W. Cu această din urmă sursă, computerul este capabil să alimenteze și plăci grafice puternice de până la 215 W, de exemplu nVidia RTX 2070 Super. Datorită acestor opțiuni, putem face cu ușurință din OptiPlex 7080 un computer de jocuri sau o stație de lucru foarte puternică pentru CAD sau editare video.

Dacă sunteți în căutarea unui computer modern care să nu aibă probleme cu cele mai recente aplicații și lucru solicitant pe mai multe monitoare și pe care să îl puteți extinde în viitor, turnul Dell OptiPlex 7080 este alegerea potrivită. Dacă acest model este prea scump pentru tine, poți să te uiți la mai ieftin Dell OptiPlex 7040, de exemplu. Oferta completă o poți găsi în secțiunea de calculatoare recondiționate.