Dell OptiPlex 7080 SFF

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Dell OptiPlex 7080 SFF este un computer desktop compact pentru birou. Procesoarele moderne de generația a 10-a oferă performanțe fără compromisuri pentru utilizare solicitantă, cu capacitatea de a rula cel mai recent Windows 11.

Computerul este echipat cu un procesor din seria Intel Core i3 până la i9 de generația a 10-a. Cele mai frecvent utilizate sunt Core i5, care în această generație au 6 nuclee. Un total de până la 128 GB de RAM DDR4 pot fi instalați în 4 sloturi DIMM, pe care majoritatea utilizatorilor cu siguranță nici nu le vor folosi. Pentru unități sunt disponibile până la 3 conectori SATA și 2 sloturi M.2, asigurând opțiuni ample pentru extinderea viitoare. Sursa de alimentare de 200 W poate alimenta plăci grafice cu profil redus, care sunt suficiente cu alimentare prin slotul PCIe. Printre altele, pe placa de bază există și 2 conectori DisplayPort 1.4.

Computerul fiabil Dell OptiPlex 7080 SFF asigură o funcționare rapidă și stabilă, fie la birou, fie acasă. Extinderea ușoară cu unități suplimentare și plăci PCIe cu profil redus oferă opțiuni bune pentru modificări viitoare. Dacă OptiPlex 7080 este prea scump pentru dvs., vă puteți uita la computerele Dell OptiPlex 7040 mai ieftine. Puteți găsi oferta completă în secțiunea noastră de computere recondiționate.