Dell OptiPlex 7070

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Dell OptiPlex 7070 aduce o nouă porțiune de performanță cu procesoarele Intel Core din a 9-a generație. În aceste mașini high-end găsim cel mai adesea Core i5 cu șase nuclee, dar putem găsi și Core i7 cu opt nuclee sau chiar i9. Memoriile DDR4 de mare viteză și unitățile ultrarapide M.2 NVMe fac parte din dotare.

OptiPlex 7070 poate fi achiziționat din nou în trei versiuni: micro, SFF (small form factor), turn. În timp ce tipurile de dulapuri diferă fundamental la dimensiunea fizică, toate modelele sunt foarte apropiate ca performanță. Înt micul micro găsim de obicei procesoare economice marcate cu T, dar în rest, performanța versiunilor individuale este aproape aceeași.

Dacă doriți cel mai bun computer de birou de marcă high-end, Dell OptiPlex 7070 recondiționat este alegerea potrivită în 2022. OptiPlex 7070 acceptă Windows 11 și va dura mulți ani. Dacă sunteți în căutarea unei versiuni mai ieftine a unui computer de birou fiabil, uitați-vă la generația anterioară, Dell OptiPlex 7060 și Dell OptiPlex 5060.

Consultați recenzia noastră despre procesorul Dell OptiPlex 7070 generația a 9-a pentru mai multe informații.

Video