Dell OptiPlex 7020

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Calculatoarele gama Dell OptiPlex 7020 de tip Tower, Desktop, Small Form Factor și Ultra Small Form Factor sunt concepute pentru utilizatorii cei mai exigenți care caută un dizpozitiv fiabil și avansat pentru lucrul de zi cu zi în cadrul firmei sau pentru uz personal. Marca Dell fiabilă, cu o rată de defecte foarte scăzută, împreună cu un preț mai mic pentru tehnologia de calcul refurbished, este soluția potrivită pentru sfera de afaceri. Datorită designului USFF și suportului multifuncțional, OptiPlex 7010 poate fi fixat în siguranță pe spatele monitorului, o soluție adecvată în special pentru spațiile limitate. În plus, calculatoarele sunt dezvoltate luând în considerare mediul înconjurător și consumul redus de energie. Soluțiile opționale Dell Data Protection pentru protecția datelor importante sunt de asemenea disponibile.

Calculatoarele au un chipset Intel Q87 Express și un procesor quad-core, Intel Core i5, până la Intel Core i7 de a patra generație sau cu Core i3 dual-core. Memoria RAM rapidă DDR3 ajută la o funcționare fără probleme și răspunsuri rapide. Acest model a fost testat și aprobat de Dell pentru compatibilitatea cu Windows 10. Pe site-ul web Dell puteți găsi și drivere noi pentru acest sistem. Pentru mai multe informații despre OptiPlex 7020, consultați documentația oficială a producătorului.

Dacă gama OptiPlex 7020 nu este suficientă pentru nevoile dvs., puteți căuta unul dintre cele mai performante modele Dell Precision. Ați putea fi, de asemenea, interesat de modelul puțin mai ieftin Dell OptiPlex 7010. Alte calculatoare refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Calculatoare refurbished.