Dell OptiPlex 5060

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Dell OptiPlex 5060 oferă performanțe înalte cu un design modern. Conține a 8-a generație de procesoare Intel Core cu un număr ridcat de nuclee - Core i3 are acum 4 nuclee și Core i5 chiar 6 nuclee. Drept urmare, este vizibilă diferența de performanță față de generația anterioară. Sunt instalate și memorii de tip DDR4 iar hard disk-ul poate fi și în varianta ultra-rapidă M.2 NVMe. OptiPlex 5060 are, de asemenea, un modul de securitate TPM 2.0, astfel încât este gata să implementeze cel mai recent Windows 11.

Echipamentul conectorului diferă în funcție de tipul de dulap (micro, SFF, turn) și de specificațiile de la prima vânzare. De exemplu, putem găsi o versiune SFF care are doar 2x DisplayPort din ieșirile video, sau putem găsi un SFF cu DisplayPort-uri și HDMI sau VGA. Dar întotdeauna găsim în dotare 5x USB 3.1 și 1x USB-C. Bineînţeles că est dotat cu o conexiune la rețea RJ-45 și un conector audio.

Dacă sunteți în căutarea unui computer modern pentru birou sau uz casnic, Dell OptiPlex 5060 este cel mai nou de găsit în 2021 în domeniul computerelor recondiționate. Procesorul multi-core și pregătirea pentru Windows 11 fac din OptiPlex 5060 o investiție bună pentru mulți ani de acum înainte. Dar dacă aveți nevoie de computere mai ieftine, uitați-vă la generația anterioară, Dell OptiPlex 7040.