Dell OptiPlex 3070 tower

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Cea mai mare versiune a Dell OptiPlex 3070 este Tower. Carcasa spatioasa asigura circulatia eficienta a aerului si racirea componentelor, in special procesorul, care poate fi Intel Core de generatia a 8-a sau a 9-a cu 6 nuclee. Performanța computerului poate fi extinsă cu plăci PCIe de dimensiune completă, cum ar fi o placă grafică. Cu toate acestea, trebuie avut grijă să vă asigurați că grafica poate fi alimentată de sursa de alimentare a computerului, astfel încât să poată fi alimentată cu energie prin magistrala PCIe.

Puteți citi mai multe informații pe blogul nostru în recenzia computerului Dell OptiPlex 3070. Puteți alege cu ușurință din oferta noastră completă prin filtrare în secțiunea calculatoare refurbished.