Dell OptiPlex 3020

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Computerele recondiționate Dell OptiPlex 3020 vă oferăcele mai ieftine dintre PC-urile de birou cu CPU de generația a 4-a. Nu este vorba că ar fi mai puțin calitative, ci doar că Dell le comercializează în configurații ce folosesc procesoarele mai slabeIntel Pentium a Celeron. Cu toate acestea, sunt disponibile și variantele de procesoare dual-coreCore i3și quad-coreCore i5ceea ce va fi pe placul unei game largi de clienți.

În ceea ce privește designul carcasei, este disponibilă în variantele tower, cu opțiunea de a adăuga o placă PCIe, un SFF compact, ce poate fi cu ușurință amplasat de exemplu sub un monitor, șicel mai mic Micro, care este alimentat de un adaptor extern și care datorită dimensiunilor sale cu adevărat mini, poate fi cu ușurință înșurubat sub placa biroului, etc. Dacă sunteți în căutarea unui computer ieftin și de încredere pentru birou sau pentru acasă, cu siguranță veți găsi unul din gama Dell OptiPlex 3020.

Video
Filtrați produsele după parametri
Processor
Model și construcție
Memorie de operare
Capacitatea memoriei RAM
Placă grafică
Hard disk
Capacitate hard disk
Tip hard disk
Porturi
Sistem de operare
Echipament
Anulați filtrele selectate