Dell Latitude D630

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Laptopurile Dell Latitude D630 vor fi un ajutor de încredere acasă și pe drumuri. Șasiul este fabricat din aliaj de magneziu pentru a asigura durabilitatea acestuia chiar și în timpul utilizării zilnice pe termen lung. Tehnologia Strike Zone vă protejează hard disk-ul împotriva șocurilor pentru a evita deteriorarea datelor. Dell oferă, de asemenea, o serie de măsuri suplimentare de securitate. În plus, laptopul este eficient din punct de vedere energetic după standardul mondial Energy Star.

Laptopurile sunt livrate cu procesor multi-core Intel Core 2 Duo. Cipul grafic Intel Graphics Media Accelerator sau placa grafică Nvidia Quadro NVS se ocupă de redarea imaginilor. Cu un ecran de 14,1", laptopurile au dimensiuni de 33,7 cm x 3,2 cm x 23,8 cm și cântăresc doar 1,98 kg cu tot cu baterie. Ecranul oferă o rezoluție de la 1280x800 la 1440x900, în funcție de model.

Dacă seria D630 este prea scumpă pentru scopurile dvs., puteți consulta generația anterioară Dell Latitude D620. V-ar putea interesa, de asemenea, oricare dintre modelele mai noi, cum ar fi Dell Latitude E6410. Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Mai multe informații pe site-ul oficial al producătorului.