Dell Latitude XT2

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Laptopul/tableta convertibilă Dell Latitude XT2 oferă comoditatea unui laptop ușor de transportat cu o tastatură completă și un ecran tactil și în același timp, aduce beneficiile unei tablete cu un ecran multitouch pentru un control intuitiv confortabil și un stil special, care vă permite să desenați pe ecran ca pe hârtie. În plus, ecranul modelelor selectate dispune de luminozitate ridicată maximă pentru o utilizare confortabilă pe drumuri, pe vreme însorită. Unitățile DVD optice sunt de asemenea disponibile pentru un lucru mai comod.

Laptopurile sunt livrate cu chipset Intel Small Form Factor (ULV) Montevina și cu procesorul Intel Core 2 Duo. Cipul grafic Intel Integrated Graphics Media Accelerator 4500MHD gestionează redarea imaginilor. Cu un ecran de 12,1", laptopurile au dimensiuni foarte mici de 29,7cm x 2,7cm x 22cm și cântăresc doar 1,64 kg cu baterie. Ecranul tactil oferă o rezoluție de 1280x800.

Latitude XT2 este succesorul celui mai ieftin laptop Dell Latitude XT. Ați putea fi, de asemenea, interesat de alte laptopuri ușor de transportat, cu diagonala de 10" la 13". Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.