Dell Latitude XT

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Laptopul/tableta convertibilă Dell Latitude XT este prima soluție Dell care combină avantajele unui laptop mobil cu o tastatură completă și ecran tactil, împreună cu avantajele unei tablete cu ecran tactil pentru un control intuitiv cu degetele și un stil special, cu care puteți desena pe ecran ca pe hârtie. În plus, ecranul modelelor selectate dispune de luminozitate ridicată maximă pentru o utilizare confortabilă pe drumuri, pe vreme însorită.

Laptopurile sunt livrate cu procesoare Intel Core 2 Solo sau Intel Core 2 Duo. Cipul grafic integrat ATI Radeon X1250 UMA are grijă de redarea imaginii. Cu un ecran de 12,1", laptopurile au dimensiuni foarte mici de 29,7 cm x 2,5 cm x 21,8cm și cântăresc doar 1,61 kg cu tot cu baterie. Ecranul tactil oferă o rezoluție de 1280x800.

Succesorul laptopului este Dell Latitude XT2. Ați putea fi, de asemenea, interesat de alte laptopuri ușor de transportat, cu diagonala de la 10" la 13". Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.