Dell Latitude E6540

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

La prima vedere, laptopurile profesionale Dell Latitude E6540 pot fi deosebite de generațiile anterioare după capacul din aluminiu cu finisaj argintiu. Șasiul în ansamblu rămâne într-un design durabil Tri-Metal, pe care producătorul îl supune testelor riguroase la stres. Caracteristici suplimentare de siguranță care s-au dovedit în modele anterioare asigură, de asemenea, o protecție sporită a componentelor. Este de asemenea disponibilă și o ofertă bogată SW de securitate sub denumirea colectivă de Dell Data Protection.

Pentru mai multe informații citiți recenzia noastră la laptopul Dell Latitude E6540.

Laptopurile Latitude E6540 sunt livrate cu un chipset Mobile Intel QM87 Express și un procesor multi-core de a patra generație până la Intel Core i7. Chipul grafic Intel HD Graphics 4600 sau cardul grafic dedicat cu memorie de 2 GB și debit de 128 biți au grijă de redarea imaginilor. În ciuda păstrării dimensiunii ecranului de 15,6", dimensiunile laptopului au fost reduse la 37,9 cm x 3,4 cm x 25 cm în comparație cu generația anterioară, iar greutatea a fost menținută la 2,56 kg. Ecranul anti reflectorizant oferă o rezoluție de 1366x768 sau 1920x1080, în funcție de model.

Dacă seria E6540 este insuficientă pentru scopurile dvs., vă puteți uita la următoarea generație Dell Latitude E5550. Ați putea fi, de asemenea, interesat de modelul Dell Latitude E6440 cu ecran de 14". Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Video