Dell Latitude E6440

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Laptopurile business Dell Latitude E6440 excelează datorită capacului din aluminiu cu finisaj argintiu care le face deosebit de diferite de generațiile anterioare. Șasiul durabil din Tri-Metal este testat riguros în fabrică și este completat de alte elemente de siguranță, cum ar fi un senzor de cădere liberă pentru protecția hard disk-ului, izolația de cauciuc pentru a reduce șocurile și vibrațiile și multe altele. Pentru securitatea datelor de afaceri este disponibilă o soluție completă Dell Data Protection.

Accesați blogul nostru pentru o recenzie mai detaliată a modelului Dell Latitude E6440.

Laptopurile Latitude E6440 sunt livrate cu un chipset Mobile Intel QM87 Express și un procesor multi-core de a patra generație până la Intel Core i7. Chipul grafic Intel HD Graphics 4600 sau placa grafică dedicată AMD Radeon se ocupă de redarea imaginii. În ciuda menținerii unui display de 14", dimensiunile laptopului au fost reduse la 33,8 cm x 3,2 cm x 23,3 cm în comparație cu generația anterioară, menținând greutatea la 2,1 kg. Displayul anti reflectorizant oferă o rezoluție de 1366x768 sau 1600x900, în funcție de model.

Dacă gama E6440 este prea performantă pentru necesitățile dvs., puteți căuta un laptop Dell Latitude E6430 de generație anterioară mai ieftin. Ați putea fi, de asemenea, interesat de modelul ultrabook, Dell Latitude E7440. Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Video