Dell Latitude E6410

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Dell Latitude E6410 a fost lansat pentru prima dată pe piață în aprilie 2010 și, deși se bazează pe predecesorul său de mare succes, Latitude E6400, acesta merge mult mai departe. Acest lucru este demonstrat prin implementarea procesoarelor Core i5 și Core i7 care funcționează în placa cu chipset Intel QM57 Express. Mai nou sunt folosite tipuri de module RAM mai avansate, DDR3, cu o capacitate totală maximă de 8 GB (1066 sau 1333 MHz). În modelul Latitude E6410, producătorul montează carduri grafice Intel HD Graphics sau mai puternice NVIDIA Quadro NVS 3100M. Ecranul cu diagonala standard 14,1" de tip WXGA sau WXGA + dispune de o rezoluție de 1280x800 sau 1440x900.

Dimensiunile laptopului Latitude E6410 par aproape aceleași cu cele anterioare Latitude E6400, 335 x 25 x 238 mm. Greutatea cu o baterie cu 4 celule a rămas încă sub 2 kg, mai exact 1,93 kg.

În dezvoltarea acestui model, designerii s-au concentrat în principal pe utilizator și productivitatea ridicată, colaborarea mobilă într-un mediu wireless, durabilitatea mecanică și securitatea laptopului.

Vestea bună este și faptul că Latitude E6410 este compatibil cu toate dispozitivele E-Family, astfel încât să puteți face din ea o unitate practică și să vă personalizați stația exact în funcție de nevoile dvs. De exemplu, este disponibilă o stație de andocare și un suport practic pentru dock și LCD.

Ca de obicei, s-a pus accentul pe rezistența mecanică, prin urmare, veți găsi balamale întărite și un sistem robust de închidere a capacului ecranului. Utilizatorul exigent va alege cu siguranță dintre trei variante de culoare cu un finisaj de calitate care va oferi laptopului un stil distinctiv și un design atractiv.

Dell Latitude E6410 este recomandat tuturor utilizatorilor, care folosesc adesea un laptop pe birou ca un computer desktop clasic și ocazional îl folosesc și în călătorii. Dacă sunteți în căutarea celor mai ieftine laptopuri, versiunea anterioară Latitude E6400 va funcționa bine, dar trebuie să știți că noul Latitude E6410 este mult mai puternic și este un laptop universal mult căutat și dovedit.