Dell Latitude E6400

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Dell Latitude E6400 a fost lansat pe piață pentru prima dată în octombrie 2008 și, deși se bazează pe predecesorul său de mare succes, Latitude D630, este clar că dezvoltatorii au lucrat intens la noul model. Designul este complet diferit de modelul anterior. Nu este de mirare acest lucu, pentru că displayul este proiectat pentru noul raport de 16:9, culoarea a fost schimbată de la o combinație de negru și argintiu la negru. Latitude E6400 este de asemenea disponibil în albastru, roșu (vișiniu) și argintiu. Toate variantele arată foarte elegant și din primul moment arată foarte atractiv.

Latitude E6400 este echipat cu procesoare Core 2 Duo până la T9800, adică 2.93 GHz și chipset-uri Intel GM45 / PM45. Pot fi utilizate până la două moduluri RAM de tip DDR2 până la 8 GB. Un parametru important pentru fiecare client este placa grafică. Aici putem găsi o placă grafică standard Intel GMA 4500MHD, sau una NVIDIA Quadro NVS 160M mai puternică. Un capitol separat este displayul, care este echipat de la producător cu un panou de 14,1" cu rezoluția de 1280x800 sau 1440x900.

Laptopul cântărește doar 1,95 kg (cu baterie cu 4 celule) și are 335 x 238 x 25 mm.

Dell Latitude E6400 a fost construit cu accent pe durabilitate, siguranță, productivitate ridicată și costuri reduse de operare.

Fiecare utilizator nou va aprecia balamalele masive ale capacului displayului, tastatura proiectată precis și confortabilă și de ușurința de utilizare a stațiilor de andocare compatibile pentru a înlocui un computer desktop convențional. Cea de-a treia piesă din puzzle poate fi, de asemenea, un suport de stație de andocare compatibil, a cărui utilizare poate crea cu ușurință o unitate complet funcțională, înlocuind complet computerul OptiPlex.

Funcționarea poate fi extinsă cu ușurință folosind o baterie cu 9 celule și un software de gestionare a energiei furnizate.

Instrumentele de gestionare selectate permit utilizatorului să se concentreze asupra activității sale fără a-și face griji pentru securitatea și disponibilitatea datelor stocate.

Calculatorul Dell latitudinea E6400 poate fi recomandat cu mare încredere oricui. Este un laptop atât de universal, încât poate acoperi marea majoritate a necesităților clienților. Așadar, dacă nu sunteți mereu pe drumuri, nu țineți neapărat să aveți un SW grafic sau nu obișnuiți să urmăriți filme pe PC, acest model este potrivit pentru dvs.