Dell Latitude E6330

Nu există produse pentru această selecție.

Încercați să selectați din catalog.

Furnizarea bunurilor potrivite renovate în calitate înaltă A + și în cantități suficiente este o sarcină foarte dificilă. Lucrăm din greu să cumpărăm pentru voi bunuri în fiecare zi și doar datorită faptului că avem cerințe mari de calitate, s-a întâmplat acum ca produsul să fie temporar indisponibil.

Dacă nu puteți alege nimic, vă rugăm să ne contactați la 0312 297 732 sau [email protected], vă mulțumim.

Niciun produs

Laptopurile Dell Latitude E6330 se caracterizează printr-o combinație de mobilitate, durabilitate, performanță și aspect premium. Acest lucru poate fi observat din denumirea numerică, așa cum este explicat în articolul despre laptopul Dell Latitude. Șasiul modelului E6330 are construcție Tri-Metal, testată după norma MIL-STD 810G pentru durabilitate chiar și în medii nefavorabile. Hard disk-ul este protejat de vibrații prin amortizarea din cauciuc, tastatura este rezistentă la umezeală și nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la căderea butoanelor, așa cum se întâmplă la laptopurile unor alți producători. Protecția datelor este asigurată și de un senzor de cădere liberă care detectează o cădere bruscă a laptopului și protejează hard disk-ul de avarie.

Laptopurile au un chipset Mobile Intel QM77 Express și un procesor quad-core de la Intel Core i3 la Intel Core i7. Chipul grafic Intel HD Graphics 3000/4000 are grijă de redarea imaginilor. Cu un ecran de 13,3", laptopurile au o dimensiune compactă de 33,5 cm x 3 cm x 22,3 cm și cântăresc doar 1,6 kg cu tot cu baterie. Ecranul are o rezoluție de 1366x768, cu diagonala de 13,3". În ciuda dimensiunii compacte a dispozitivului, acesta găzduiește și o unitate DVD optică. Nici în ceea ce privește conectivitatea, laptopul nu rămâne în urmă.

Dacă seria E6330 este prea costisitoare pentru nevoile dvs., puteți căuta un laptop Dell Latitude E6320 de generație anterioară mai ieftin. Ați putea fi, de asemenea, interesat de modelul Dell Latitude E6430 cu ecran de 14". Alte laptopuri refurbished de calitate pot fi găsite în secțiunea Laptopuri refurbished.

Mai multe informații pe site-ul oficial al producătorului.

Video